Dochter van de Sterren

Dochter van de Sterren is op 1oktober 2014 verschenen. Het verhaal speelt zich af, evenals Dochter van de Maan, in Landsend, een fictieve plaats in het Hoge Noorden.
Na een verbroken relatie vertrekt Hester Taminio naar Landsend waar ze gaat werken voor de beroemde schrijver Alexander Hagoort. Alexander is een grillig type: het ene moment de vriendelijkheid en charme zelf, het ander moment bot en kortaf. Hester komt toch onder de indruk van hem. Alexander woont in het afgelegen Huis op de Kliffen, een met geheimen omgeven gebouw. Een van de grootste mysteries is de plotselinge verdwijning van Alexanders moeder. Wanneer Alexander voor een korte vakantie naar Zweden vertrekt, vraagt hij Hester of ze de zolder wil opruimen, omdat hij definitief een streep wil zetten onder zijn verleden. Hester ontdekt een bruidskist met een dubbele bodem waarin de dagboekschriften van Alexanders moeder liggen. Hester leest ze en ontdekt de waarheid van de geheimen van het huis.

Reina Crispijn_Dochter van de sterren